طرز تهیه انواع غذای ساده و خوشمزه با نان تست
به گزارش منیبان، با نان تست میتوان غذا و پیش غذاهای خوشمزه ای درست کرد. شما میتوانید در این مقاله انواع غذا با نان تست بدون فر و غذا با نان تست سرخ شده و ساندویچ نان تست را بیاموزید.
1 – کوکو سیب زمینی با نان تست
مواد لازم کوکو سیب زمینی با نان تست
برای 4 نفر
سیب زمینی 4 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 3 عدد کوچک
نان تست 8 عدد
آرد سوخاری ریز 1 قاشق غذاخوری
شوید خشک 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی
این غذا با نان تست و سیب زمینی آماده میشود و بسیار ساده و خوشمزه است.
سیب زمینی ها را با 2 پیمانه آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند. سپس کناری بگذارید از حرارت بیوفتند.
پوست سیب زمینی ها را گرفته و درشت رنده کنید.
پیاز را ریز رنده کنید و آبش را بگیرید و به همراه آرد سوخاری ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران دم کرده به سیب زمینی اضافه کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به همراه شوید خشک به کاسه اضافه کرده و مخلوط نمایید تا کاملا یکدست و منسجم شود.
در کاسه را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کنید.
وسط نان های تست را به صورت دایره یا مربع با کارد خارج کنید یا با طرح کاتر دلخواهتان وسط نان ها را قالب بزنید.
برای تهیه غذا با نان تست در ماهی تابه ، تابه را روی حرارت ملایم قرار داده کمی روغن به آن اضافه کنید و نان تست ها را درون تابه بچینید و مایع کوکو را با قاشق وسط نان تست ها بریزید و صبر کنید یک سمت کوکو سرخ شود سپس کوکو را به آرامی برگردانده و سمت دیگرش را هم سرخ کنید.
از آنجایی که این غذا با نان تست سرخ شده درست میشود بعد از آماده شدن، کوکوها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه اش کشیده شود.
2 – فرنچ تست سوخاری
مواد لازم فرنچ تست سوخاری
ژامبون یا کالباس ۴ ورق
پنیر گودا یا چدار ۲ ورق
تخم مرغ ۴ ورق
شیر ۱ عدد
پودر سوخاری ۱/۴ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لاز
برای تهیه غذا با نان تست و کالباس ، نان تست را از وسط به شکل مثلثی برش بزنید.
پنیر را هم مثلثی برش زده و یک ورق پنیر را روی نان تست قرار دهید.
کالباس یا ژامبون را نصف کرده روی پنیر قرار دهید.
دوباره یک لایه پنیر و سپس نان را روی آن قرر دهید و تمام ساندویچ ها را به همین شکل آماده کنید.
تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
شیر و تخم مرغ را در یک بشقاب گود بریزید.
برای تهیه این غذا با نان تست سرخ شده ، دو طرف لقمه ها را به سرعت داخل شیر بزنید سپس در پودر سوخاری بگردانید و در روغن سرخ کنید.
روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود.
3 – اسنک کالباس
مواد لازم اسنک کالباس
قارچ 200 گرم
فلفل دلمهای 100 گرم
ذرت پخته شدهی نرم به مقدار لازم
پنیر پیتزا حدود 100 گرم
کالباس یا سوسیس 200 گرم
نان تست نرم به تعداد لازم
نمک به مقدار دلخواه
پودر آویشن به مقدار دلخواه
پودر فلفل به مقدار دلخواه
این غذا با نان تست و کالباس تهیه میشود.
کالباس ، فلفل دلمه و قارچ را به صورت نگینی خرد کنید.
یک نان تست را روی صفحه دستگاه ساندویچ ساز قرار داده و کمی پنیر پیتزا رویش بریزید سپس مخلوط مواد خرد شده و ذرت را رویش بریزید.
دوباره مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و کمی ادویه و نمک رویش بپاشید.
یک لایه نان تست دیگر روی مواد بگذارید و در ساندویچ ساز را حدود 10 دقیقه ببندید تا اسنک شما آماده شود.
برای تهیه این غذا با نان تست و گوشت چرخ کرده میتوانید گوشت چرخ کرده را جایگزین کالباس کنید.
برای تهیه این غذا با نان تست و مرغ میتوانید مرغ ریش ریش شده یا جوجه نگینی خرد شده را جایگزین کالباس نمایید.
برای تهیه این غذا با نان تست در ماهی تابه کافیست کف تابه یک لایه نان تست بچینید و مواد اسنک را روی نان بریزید ، لایه دوم نان را روی مواد گذاشته و روی نان ها یک لایه فویل کشیده و یک جسم سنگین رویشان بگذارید و سپس تابه را روی حرارت بگذارید و بعد از برشته شدن لایه زیرین ، اسنک ها را برگردانده و دوباره رویش را سنگین کنید تا سمت دیگرشان برشته شود.
4 – نان تست و قارچ کره ای
مواد لازم تست و قارچ کره ای
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
نان تست 36 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 3 حبه
کره 2 قاشق غذاخوری
قارچ 650 گرم
کالباس یا بیکن خرد شده 200 گرم
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
پنیر رنده شده (ترکیب دلخواه) 2 پیمانه
جعفری خرد شده 1/4 پیمانه
نان باگت بزرگ 2 عدد
برای تهیه این غذا با نان تست و قارچ در فر ، فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.
پیاز را خرد کرده با 1 قاشق کره در تابه تفت دهید تا نرم و طلایی شود سپس سیر را داخل تابه رنده کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا بویش بلند شود و به کاسه ای منتقلشان کنید.
به همان تابه 1 قاشق دیگر کره اضافه کرده و قارچ خرد شده را تفت بدهید تا آبش کشیده شود و به پیاز داغ اضافه کنید.
کالباس خرد شده در همان تابه تفت دهید و به مواد قبلی اضافه کنید.
روغن اضافه ای که کف ظرف جمع شده را جدا کنید.
پنیر رنده شده ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل و سس مایونز را اضافه کرده مخلوط نمایید.
نان باگت را به صورت عرضی به ضخامت نان تست برش بزنید و در سینی فر بچینید و از مخلوط قارچ روی نان ها بمالید. و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود.
غذا با نان تست و قارچ شما آماده است. این دستور یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با نان تست در فر است. میتوانید در صورت تمایل کالباس را با هر ماده غذایی دیگر از جمله ذرت جایگزین کنید.
5 – پیتزا فوری با نان تست
مواد لازم پیتزا فوری با نان تست
برای 2 – 3 نفر
قارچ 10 عدد
گوجه 1 عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
نان تست 6 عدد
سس کچاپ 2 ق غ
پنیر پیتزای کم چرب به دلخواه
روغن به دلخواه
ادویه به دلخواه
قارچ ها را درشت اسلایس کنید و با مقدار کمی کره تفت دهید تا آبش کشیده شود.
گوجه نگینی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط نمایید ، ادویه های دلخواهتان به همراه نمک را اضافه کنید.
برای تهیه این غذا با نان تست در فر با قلم مو روی نان تست را سس کچاپ بکشید و موادی که آماده شده را روی نان تست ها اضافه کرده و سپس رویشان پنیر پیتزا بریزید.
فلفل دلمه خرد شده را روی پنیر بریزید. نان تست ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا پنیر ها ذوب شوند.
برای تهیه غذا با نان تست در ماهی تابه بهتر است از تابه چدن استفاده کنید . میتوانید کف تابه را با قلم مو چرب کنید و نان تست ها را در تابه بچینید و در تابه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیرها ذوب شوند.
6 – ساندویچ با نان تست و مرغ
مواد لازم ساندویچ با نان تست و مرغ
برای 4 نفر
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
ذرت نصف لیوان
نخود فرنگی نصف لیوان
هویج نگینی خرد شده نصف لیوان
سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
کره 20 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
نان تست یک بسته
پیازچه دو شاخه
جعفری سه شاخه
طرز تهیه ساندویچ با نان تست و مرغ
سینه مرغ را به همراه کمی پیاز ، سیر ، فلفل سیاه و زردچوبه بپزید.
هویج ، ذرت و نخود فرنگی را بپزید تا نرم شود. یا این که میتوانید از کنسرو ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید.
جعفری و پیازچه را خرد کنید.
برای تهیه این غذا با نان تست و مرغ در صورت تمایل میتوانید دور نان تست ها را با چاقو ببرید.
10 دقیقه آخر پخت مرغ کره و نمک را به آن اضافه کنید و سپس کناری بگذارید خنک شود و مرغ را ریش ریش کنید.
سایر مواد را با مرغ مخلوط کرده و نمک و ادویه در صورت نیاز اضافه کنید و 2 قاشق از آب مرغ را به همراه سس مایونز به مواد اضافه کنید تا سس به خورد مواد برود.
بین نان ها را با مواد پر کرده و ساندویچ ها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به هم مزه بدهند.
7 – رول گوشت با نان تست
مواد لازم رول گوشت با نان تست
برای 3 نفر
زمان تهیه 35 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
پیاز متوسط یک عدد
نان تست ۱۰ عدد
آرد سفید یک لیوان
آرد سوخاری یک و نیم لیوان
تخم مرغ ۳ یا ۴ عدد
سیب زمینی یا قارچ به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
زردچوبه به مقدار لازم
یکی از مجلسی ترین انواع غذا با نان تست بدون فر که میتوانید به سادگی تهیه کنید رول گوشت چرخ کرده با نان تست است.
پیاز را خرد کرده سرخ کنید تا طلایی شود.
گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید تا کاملا بپزد.
در صورت تمایل می توانید سیب زمینی سرخ شده یا قارچ سرخ شده به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.
رب ، زردچوبه ، فلفل و نمک را به مواد افزوده هم بزنید.
برای تهیه غذا با نان تست و گوشت چرخ کرده دور نان تست را با چاقو ببرید و با وردنه روی نان ها بکشید تا نازک و منسجم شود.
یک تا دو قاشق از مایع گوشت چرخ کرده و کمی پنیر پیتزا را داخل نان ها بریزید و سر ته نان را تا بزنید و به آرامی رول کنید.
میتوانید با یک خلال دندان رول را ثابت کنید.
رول را در تخم مرغ بزنید و در آرد سفید بگردانید.
دوباره رول را در تخم مرغ بزنید و در پودر سوخاری بگردانید و سپس از قسمتی نان روی هم آمده در سینی بچینید به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید و در روغن سرخ کنید.
در آخرین مرحله تهیه این غذا با نان تست و گوشت چرخ کرده ، رول ها را روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
8 – اسنک قارچ و سیب زمینی
مواد لازم اسنک قارچ و سیب زمینی
2 نفر
سیب زمینی یک عدد
قارچ ریز 6 الی 7 عدد
رزماری یا آویشن به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آبلیمو یک قاشق مرباخوری
نان تست در صورت تمایل
برای تهیه این غذا با نان تست و سیب زمینی ، سیب زمینی ها را پوست گرفته خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود.
قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا بدون این که آب بیندازد، بپزد.
میتوانید سیب زمینی و قارچ را در سینی فر بچیید رویشان نمک ، فلفل و پودر آویشن بپاشید و در فر بپزید که روغن مصرف نکند.
نان تست را روی دستگاه ساندوچ ساز بگذارید و سیب زمینی و قارچ را رویش قرار دهید و نمک و ادویه رویشان بپاشید و یک نان دیگر روی آن گذاشته به مدت 3 – 4 دقیقه در ساندویچ ساز را ببندید تا اسنک آماده شود.