تصمیمی که به ضرر دولت بعدی باشد گرفته نشده است/ تلاش شده تصمیمات در راستای کمک به رئیس جمهور منتخب باشد

تصمیمی که به ضرر دولت بعدی باشد گرفته نشده است/ تلاش شده تصمیمات در راستای کمک به رئیس جمهور منتخب باشد

تصمیمی که به ضرر دولت بعدی باشد گرفته نشده است/ تلاش شده تصمیمات در راستای کمک به رئیس جمهور منتخب باشد

به گزارش منیبان؛ محمد مخبر عصر امروز شنبه در شصت و سومین جلسه هسته مشاوران خود، ضمن قدردانی از خدمات و زحمات اعضای شورای مشورتی در طی سه سال گذشته، مشاوره‌های دقیق و صادقانه و تصحیح، تایید و پشتیبانی جمع مشاوران را پشتوانه و فرصتی مغتنم برای دولت مردمی در غلبه بر مشکلات کشور به ویژه در شرایط سخت و بحرانی ابتدای کار دولت دانست.

سرپرست ریاست جمهوری، وجود نگرش‌ها و سلیقه‌های مختلف در شورای مشاورین و نظارت صادقانه، علمی و فارغ از جهت‌گیری‌های سیاسی بر عملکرد و تصمیمات دولت را از جمله دلایل عملکرد موفق این شورا در دولت مردمی عنوان کرد و افزود: اعضای شورای مشورتی به جهت پشتیبانی از دولت در عبور از چالش‌ها و گردنه‌های سخت، در خدماتی که از سوی دولت سیزدهم برای رفاه مردم و پیشرفت کشور صورت گرفته سهیم هستند.

وی در ادامه با اعلام آمادگی اعضای دولت و شورای مشاورین برای کمک به دولت جدید افزود: در دولت مردمی طی چند هفته اخیر و پس از انتخاب رئیس جمهور جدید، نه تنها تصمیمی که به ضرر دولت بعدی باشد گرفته نشده، بلکه تلاش شده است حتما تصمیمات اتخاذ شده در راستای کمک به رئیس جمهور منتخب و دولت آینده باشد.

طبق گزارش ارائه شده در این جلسه توسط بانک مرکزی، برآورد ضریب جینی از ۰.۳۹۱۲ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۰.۳۶۱۴ در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته که بیانگر بهبود قابل توجه در توزیع درآمد در این مقطع می‌باشد.

علاوه بر این، بیشترین میزان کاهش نرخ رشد نقدینگی در تاریخ اقتصاد کشور به میزان ۱۳.۷ واحد طی سه سال گذشته رخ داده به طوری که رشد نقدینگی از ۴۰.۵ درصد در شهریور ۱۴۰۰ به ۲۶.۸ درصد در خرداد ۱۴۰۳ کاهش یافته است.

در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم، حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد، شمس‌الدین حسینی، دانش‌جعفری، مهندس باهنر، آل‌اسحاق و آیت ابراهیمی طی سخنانی ضمن مرور اقدامات و دستاورد های دولت مردمی در مدت کوتاه سه سال گذشته، از نقش برجسته مخبر در کارنامه درخشان دولت سیزدهم تجلیل کردند.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *