نمایش موسیقی مکتب منتظمیه و فرهنگ ایرانی در روسیه

نمایش موسیقی مکتب منتظمیه و فرهنگ ایرانی در روسیه

نمایش موسیقی مکتب منتظمیه و فرهنگ ایرانی در روسیه پیشنهاد ویژه

  • بیوگرافی شهریار پیروزفر خواننده زخم کاری جدید و آثار او
  • «امید» از مجموعه «آوار» رهبر کولی منتشر شد
  • فوری، خواننده جوان سرشناس درگذشت/ عکس
  • تجلی موسیقی کلاسیک ایرانی در عرصه بین‌ المللی

به گزارش منیبان، گروه همنوازان فاخته که طی سال‌های اخیر به‌عنوان یک گروه مولف در موسیقی ایرانی شناخته می‌شوند، آثار بزرگان مکتب منتظمیه را که در دوره تیموری شکل گرفته است، بازآفرینی و اجرا کرده‌اند.

image (2)

اعضای گروه همنوازان فاخته در این اجرا شامل خشایار پارسا (سرپرست گروه، آهنگساز و نوازنده تنبک و بندیر)، احمد شکوری (خواننده)، فرشته شمسی (هم‌خوان)، محمدمهدی شیخ (نوازنده تار)، ابوذر حسینی (نوازنده عود) و آرمان حیدریان (نوازنده کمانچه) بودند.

دکتر Igor Pankov، شرق‌شناس و اسلام‌شناس برجسته روسی و موسس جشنواره DairaFest، حضور گروه همنوازان فاخته را فرصتی ارزشمند برای تقویت شناخت متقابل میان فرهنگ‌های ایران و روسیه دانست. وی تاکید کرد که این اجرا نه‌تنها نشان‌دهنده غنای موسیقی ایرانی است، بلکه فرصتی برای تعامل فرهنگی دو ملت فراهم کرده است.

خانم Ksenia Diodorova، متخصص علوم انسان‌شناسی بصری و مدیر هنری جشنواره، نیز ابراز امیدواری کرد که این برنامه‌ها باعث شناخت بیشتر مخاطبان روس از فرهنگ مردم ایران شود. وی افزود: «برای تکمیل فضای فرهنگی اجرا، از عکس‌های شادی ندیمی، عکاس معاصر ایرانی، استفاده کردیم تا جلوه‌ای بصری از فرهنگ ایران ارائه کنیم.»

مهدی حسینی، آهنگساز برجسته ایرانی و مدیر بخش موسیقی جشنواره، در توضیح دلیل انتخاب گروه همنوازان فاخته گفت: «نگاه ویژه این گروه به موسیقی مکتب منتظمیه و موفقیت‌های چشمگیر آن‌ها در اجراهای اخیر باعث شد که این گروه نماینده موسیقی ایران در جشنواره باشد.»

image

گروه همنوازان فاخته همچنین در این سفر به دعوت مسئولین جشنواره از موزه آرمیتاژ، یکی از بزرگترین و مهم‌ترین موزه‌های جهان، بازدید کردند. این موزه دارای بخشی اختصاصی برای ایران است که شامل آثار تاریخی و هنری ارزشمندی از کشورمان می‌باشد.

اجرای گروه همنوازان فاخته در جشنواره DairaFest و تعاملات فرهنگی همراه آن، فرصتی کم‌نظیر برای نمایش غنای موسیقی و هنر ایرانی در سطح بین‌المللی بود.



Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *